ÚJ VERZIÓ Számviteli Szolgáltató és Adótanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság


Sólyom-Fekete Dóra vagyok, mérlegképes könyvelő és adótanácsadó,

a könyvelőiroda tulajdonosa és ügyvezetője.

Ezt a céget azért alapítottam, hogy a több mint 20 éves adózási és számviteli szakmai tapasztalataimat egy, a korábbinál korszerűbb cégforma keretei között tudjam hasznosítani.

Elsődleges célom, hogy ügyfeleim olyan szolgáltatás részesei legyenek, amely leveszi vállukról a jogi útvesztők kibogozásával járó idegtépő feladatokat, az időigényes adminisztrációs terheket, az egyre nagyobb odafigyelést, gondosságot igénylő személyzeti, munkaügyi feladatokat, és amely segít eligazodni az adózás egyfolytában változó előírásai között a legoptimálisabb megoldás megtalálása érdekében.

A felesleges energiákat igénylő bogarászás a nyomtatványok között, a határidők figyelemmel kísérése, a kijelentések, bejelentések, nyilatkozatok és mindenféle űrlapok megtalálása nem az Ön feladata. Könyvelőirodánk segítségével vállalkozása szakmai tevékenységére fordíthatja az eddig elfecsérelt időt.

Természetesen mindehhez közös munka, együttműködés szükséges. Célkitűzéseim megvalósításában négy szakképzett munkatársam segít.

Ügyfeleinkkel a szolgáltatás minden területére kiterjedően mindig ugyanaz az egy munkatárs foglalkozik, így könnyen kialakul egy bizalmi, szinte baráti munkakapcsolat. Természetesen bármilyen kérdéssel fordulhat hozzám vagy más munkatársunkhoz is.

Tudja Ön, hogy miért fontos vállalkozásának könyvelését mérlegképes könyvelőre bízni? Tudja, hogy mikor köteles mérlegképes könyvelő szolgáltatásait igénybe venni? Katt ide!